27 / 04 / 2024

'Dolar almayın' diyen İslam Memiş tarih verdi! Elinde dolar olanlar dikkat! O gün tufan kopacak...

'Dolar almayın' diyen İslam Memiş tarih verdi! Elinde dolar olanlar dikkat! O gün tufan kopacak...

Dolar kurunun tekrar 17 TL seviyelerine kadar yükselmesi ile Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten 'Dolar almayın' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...



O GÜN TUFAN KOPACAK...

Dünya genelinde yaşanan küresel enflasyona değinen İslam Memiş yatırımcılara tarih verdi ve şu uyarıyı yaptı: "Enflasyonun suçunu Putin’e atıyorlar. Piyasayı böylece oyalıyorlar. FED’in faiz artırımı 75 baz puan olacağı düşünülürken şu an 100 baz puanlık bir artırım gündemde. Küçük yatırımcı Merkez Bankaları faiz artırımına gidiyor, işler eskisi gibi olacak düşüncesinde olmamalı. Bu enflasyon rakamları Eylül ayı itibari ile büyük bir tufanın habercisi. Eylül ayına yatırım yaparak yatırımcı bugünden tedbir almalı" dedi.
 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön