06 / 05 / 2024

'Dolar baskı altında' yorumu tansiyon yükseltti! Ekonomist Devrim Akyıl'dan son dakika dolar açıklaması...

'Dolar baskı altında' yorumu tansiyon yükseltti! Ekonomist Devrim Akyıl'dan son dakika dolar açıklaması...

Gözler dolar kuruna çevrildi. Dolarla ilgili tüm gelişmeler yakından takip edilirken, Sözcü TV'de dolar tartışması gündeme düştü. 'Dolar baskı altında' yorumu tansiyon yükseltti.



Dolar ile ilgili Sözcü TV ekranlarında dikkat çeken bir tartışma oldu. Ebru Baki ve Devrim Akyıl’ın ‘dolar’ yorumları tasniyonun yükselmesine neden oldu. İkili, dolar kurunun baskılanıp baskılanmadığı konusunda anlaşmazlığa düştü.

DOLARDA 5-10 KURUŞ GERİ GELMELER BİR ŞEY İFADE ETMİYOR

Canlı yayında Sunucu Ebru Baki ve Ekonomist Devrim Akyıl arasında dolar kuru tartışması yaşandı. Ebru Baki, ‘Senin dolar da 32,55’te. 32,60’tan geri geldi'cümlesi üzerine Devrim Akyıl'dan hamle geldi.

Akyıl, Baki'ye; “Sen şimdi 5-10 kuruşluk geri gelmelerden seviniyorsun ama bir şey ifade etmiyor bunlar” demesi üzerine Baki ''Sevinirim tabi. En azından kur baskısı azalır” yorumun yaptı. 

  Dolar baskı altında yorumu tansiyon yükseltti! Ekonomist Devrim Akyıl dan son dakika dolar açıklaması...

''KUR BASKISI DİYE BİR ŞEY YOK''

Akyıl, kur baskısı diye bir şey olmadığını söylerken “Keşke kurdan kaynaklı bir enflasyon görsek de, keşke ‘kur yüzünden çıktı’ desek. Enflasyon davranışlar bozulduğu için çıkıyor. Enflasyon, doğru kuru ayarlamadan faiz artırmaya başlandığı için çıktı” ifadelerini kullandı.

“Kuru patlattın sonuçta” diyen Baki’ye Akyıl, “Kuru patlatmadın Ebru. Tekrar tekrar bunu sana her yayında anlatıyorum ama tekrar anlatayım” sözleriyle yanıt verdi.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR KURU YÜKSELDİ Mİ, DÜŞTÜ MÜ? DOLAR/TL KAÇ LİRA? 24 NİSAN 2024 DOLAR/TL KURU

24 Nisan 2024 dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru güne değer kayıplarıyla başladı. Yüzde 0,37 düşüşe geçen dolar kuru şu anda 31,37 liradan alınıp, 32,44 liradan satılıyor. Saat 16:51 itibariyle euro/TL kuru ise 34,53 lira, satış fiyatı ise 34,69 liradan işlem görüyor.

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Geri Dön