29 / 04 / 2024

Dolar bugün de zirveye yakın! Yükseliş devam ediyor! 12 Ekim Perşembe dolar ne kadar?

Dolar bugün de zirveye yakın! Yükseliş devam ediyor! 12 Ekim Perşembe dolar ne kadar?

12 Ekim Perşembe dolar/TL kuru bugün de zirveye yakın işlem görüyor. Dolar yeni güne değer kazanıyla başlarken vatandaşlar güncel son dakika dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 12 Ekim 2023 dolar/TL kuru.



Dolar/TL kuru yeni güne değer kazançlarıyla başladı. Yüzde 0,02 yükseliş kaydeden doalr kuru ziryeve yakın işlem görüyor. 12 Ekim dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? Güncel dolar kuru ne kadar oldu? 12 Ekim 2023 dolar/TL kuru.

12 EKİM 2023 DOLAR/TL NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR KURU...

12 Ekim Perşembe dolar/TL kuru döviz almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL, yeni güne değer kazancıyla başlamasının ardından  yüzde 0,2 yükselişle 27,75 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Euro/TL yüzde 0,3 artışla 29,50 liradan terlin/TL de önceki kapanışının hemen üzerinde 34,1800'den satışa sunuluyor. Dün Dolar'ın satış fiyatı 27,73 lira, Euro'nun satış fiyatı ise 29,45 lira olmuştu.

Dolar bugün de zirveye yakın! Yükseliş devam ediyor! 12 Ekim Perşembe dolar ne kadar?

FED FAİZ KARARI BEKLENİYOR! FED FAİZ KARARI NE ZAMAN?

Piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası faiz kararında. FED faiz toplantısı ekim ayı faiz toplantısı öncesi gündemde yer alıtyor. Altın, dolar, petrol fiyatları gibi ekonominin temellerini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) faizi yüzde 5.50'de sabit tuttu ve bu karara oybirliği ile varıldı.

 Fed Başkanı Jerome Powell'ın de "Enflasyonu yüzde 2 hedefine getirmek için önümüzdeki uzun bir yol var" açıklaması FED'de faiz artışı için beklentileri artırdı. Gözler şimdi FED faiz toplantısı kararında.

 2023 toplantı takvimine göre FED toplantısı 31 Ekim-1 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak. Toplantının hemen ardından FED Başkanı Jerome Powell eylül ayı FED faiz kararını açıklayacak.

Fed endişeleri artırdı, küresel piyasalarda negatif seyir hakim!

Dolar mı alalım, euro mu? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Bunu almanız daha isabetli...

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Geri Dön