21 / 05 / 2024

Dolar bugün kaç TL? 1 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 1 Mayıs Pazartesi dolar ne kadar? İşte son durum!

Dolar bugün kaç TL? 1 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 1 Mayıs Pazartesi dolar ne kadar? İşte son durum!

Doları 1 Mayıs Pazartesi günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ilk gününe 19,46 TL’den işlem görmektedir. İşte 1 Mayıs dolar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 1 MAYIS PAZARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL piyasaların açık olduğu ilk işlem gününde yani 1 Mayıs Pazartesi gününde 19,46 TL’den işlem görüyor. Son kapanışını 19.4577 TL 'den yapmakta olan Dolar/TL kuru alış fiyatı 19.4549 liradan, satış fiyatı ise 19.4607 liradan işlem görmektedir.

Peki 1 Mayıs 2023 euro ve sterlin ne kadar? İşte euro paritesinde son durum ne?

1 MAYIS PAZARTESİ EURO VE STERLİN NE KADAR? 

Yüzde -0.05'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı ibreyi göstermeye başladı. Bir önceki kapanışında 21.4165 TL olan euro şu sıralarda ise 21.4136 TL alış ve 21.4196 TL satış fiyatından işlem görüyor.

GÖZLER KRİTİK KARARDA!

Piyasalarda ABD Merkez Bankası'nın para politikasına dair vereceği kararlar ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın sözle yönlendirme çabaları yatırımcıların odağında yer alıyor. Kritik karar çarşamba günü belli olacak.

Analistler ise, bankanın para politikası adımlarının yanı sıra Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının da oldukça kritik olduğunu dile getirerek, gelecek dönem para politikasına dair ipuçlarının piyasaların yönü üzerinde etkili olacağını belirttiler.

İSLAM MEMİŞ’TEN YILLIK TAHMİN!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ve euro için yıllık tahminlerde bulundu. "Döviz tarafında sert hareketlere şahit olduk. Nisan ayı, 20 lira seviyesinin artık normalleştiği bir ay olarak Türkiye tarihinde yer aldı. Herkes dövizcilere akın etti. Bankalardan döviz talebinde bulundu. Kapalıçarşı’dan döviz talebinde bulundu. Türkiye’nin her yerinde ciddi bir döviz talebi meydana geldi.

Buradan tekrar bir tepki alımı, tekrar bir yükseliş ile dolar kuru haftayı 20.34-20.41 aralığında noktaladı. Hazirandan sonra yurt içi piyasalarda doların 24 ile 25 bandına kadar yükselişinin mümkün olacağını belirtiyorum.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön