18 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 21 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 21 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 21 Aralık Çarşamba günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL,18,66 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 21 Aralık Çarşamba kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 21 ARALIK ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasından sonra 18,66 seviyelerinde işlem görüyor. Haftanın üçüncü işlem gününe yani piyasaların açık olduğu 21 Aralık Çarşamba gününe dolar/TL, yatay seyir ile başlamasından sonra saat 10.25 itibarıyla 18,6620'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,1 artışla 19,8170'ten, sterlin/TL yüzde 0,1 değer kaybıyla 22,7040'tan satılıyor.

 İşte 21 Aralık Çarşamba güncel döviz kurları…

Geçtiğimiz gün yüzde 0,8 artışla 104,6 seviyesinden günü tamamlayan dolar endeksi, şu anlarda yüzde 0,2 azalış yaşayan ve 104,3 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,3 yükseliş yaşayarak 1,0660 seviyesinde işlem gördü. Geçtiğimiz gün yüzde 0,7 azalış ile 104 seviyesinden günü tamamlayan dolar endeksi, şu anlarda da yatay bir seyir izlerken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 yükselişle 1,0620 seviyesinden işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, haftanın üçüncü gününde yatay seyir ile devam eden, 21 Aralık Çarşamba gününde yüzde euro/TL 19,81'den işlem görerek devam etti. Dolar kuru 18,66 liradan alıcı buldu. Analistler, geçen hafta merkez bankalarının faiz artırımlarına devam edeceği sinyali vermesinden sonra güçlenen resesyon endişeleriyle doların diğer para birimleri karşısında değer kazandığını dile getirerek, yatırımcıların yeni haftaya temkinli başladığını bildirdi ve dünya genelinde artan resesyon endişelerine rağmen merkez bankalarının şahin duruşlarını koruyacaklarına ilişkin sinyallerle piyasalarda fiyatlamaların zorlaştığını ifade ettiler.

4 kişilik bir ailenin elektrik yardımı ne kadar?

İstifa edip tazminat alma hakkı doğdu! Ancak bu şartları yerine getirmelisiniz! İşte detaylar!

Ev hanımlarına destek! Başvuru yapın sizde maaş sahibi olun! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön