11 / 05 / 2024

4 kişilik bir ailenin elektrik yardımı ne kadar?

4 kişilik bir ailenin elektrik yardımı ne kadar?

Elektrik yardımı vatandaşların gündeminde yer almaktadır. Özellikle geniş aileler elektrik yardımının ne kadar olduğunu merakla sorguluyor. İşte bu konuya dair detaylar!



KİMLER ELEKTRİK FATURASI ÖDEMEYECEK?

Bir hanedeki kişi başına düşen gelirin net asgari ücretin 3'te 1'inden az olması şartı ile elektrik faturasını ödemez. Aynı şekilde 1 Temmuz'dan önce bu tutar 1.417 liraydı. Fakat asgari ücretin 5 bin 500 liraya çıkması ile birlikte bu tutar da 1.833 liraya çıktı. Dört kişilik ailede gelir 7 bin 332 liranın altındaysa bu haktan yararlanılabilir.

4 kişilik bir ailenin elektrik yardımı ne kadar?

İşte elektrik faturasına dair merak edilip sorulan diğer soru ve yanıtları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön