19 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolardaki son durum!

Dolar bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolardaki son durum!

Doların, 5 Ekim Çarşamba günü kaç lira olduğunu merak eden vatandaşlar kurdaki son durumu internetten araştırıyor. Peki, piyasalardaki son durum ne? 5 Ekim Çarşamba günü dolar kaç liradan işlem gördü. İşte 5 Ekim Çarşamba dolar ve euro kuru…



Dün Avustralya Merkez Bankası'nın beklentilerin altında faiz artırımına kararıyla desteklenen agresif politikaların yumuşayacağına yönelik iyimser piyasa fiyatlamalarının, merkez bankası yetkililerinin de açıklamalarıyla şekillenmesi bekleniyor.

ABD Merkez Bankası Yönt. Kurulu Üyesi Philip Jefferson, enflasyonun karşılarına çıkan en ciddi sorun olduğunu, ilerleme belirtilerine rağmen ise enflasyonla mücadelenin zaman alacağını söyledi.

San Francisco ABD Merkez Bankası Başkanı Mary Daly de Fed'in yüksek enflasyonu düşürmek için gerekli araç ve bilgiye sahip olduğunu, bunları kullanacağını dile getirerek, "Enflasyonu düşürmek için faiz artışının sürmesi gerekli" dedi.

Öte yandan uzmanlar, gün içinde dünya genelinde açıklanacak hizmet sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) ile Amerika’da ADP özel sektör istihdamı verilerinin takip edileceğinin altını çizerek, teknik açıdan dolar endeksinde 111,5'in direnç ve 110'un destek konumunda bulunduğunu kaydetti.

5 EKİM 2022 DOLAR NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 18.5726 liradan yapan Dolar / Türk Lirası kuru alış fiyatı 18.5671 TL’den, satış fiyatı ise 18.5782 TL’den işlem görüyor.

5 EKİM 2022 EURO NE KADAR?

Yüzde 0.15'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı yönde ibre gösteriyor. Bir önceki kapanışını 18.5193 liradan yapan euro şu anda ise 18.5069 lira seviyelerinden alış ve 18.5318 lira satış fiyatına sahip.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön