11 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? Faiz düştü, dolar yükseldi mi? Dolarda son durum ne? Dolar yükselecek mi?

Dolar bugün ne kadar? Faiz düştü, dolar yükseldi mi? Dolarda son durum ne? Dolar yükselecek mi?

Doların 24 Kasım Perşembe günü ne kadar olduğu merak ediliyor. Piyasada dolarda son durum ne? Dolar ne kadar? Dolar/TL, bugün 18,62 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 24 Kasım Perşembe dolar kuru…



Bir süredir yatay bir grafik çizen dolar, bugün yönünü yukarı doğru çevirdi. Haftanın dördüncü işlem gününe 18,62 seviyelerinden başlayan dolar piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 24 Kasım Perşembe dolar/TL, yeni güne değer kazancıyla başlamasından sonra saat 19:52 itibarıyla da 18.63 seviyelerinden seyrine devam ediyor.

İşte 24 Kasım Perşembe güncel döviz kurları…

Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası güne 18,60 lira seviyelerinde başlayan dolar, saat 19.57 itibariyle 18,62 lira seviyelerinde seyrediyor.

EURO BUGÜN KAÇ LİRA OLDU?

Euro, dolara göre son günlerde daha hareketli bir seyir takip ediyor. Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından bir miktar daha yükselen euro/TL saat 20:00 itibarıyla 19,39 lira seviyelerinde.

Dolarda Merkez Bankası’nın faiz düşürme kararının ardından ciddi bir yükseliş görülmedi. Haftanın ikinci gününe yükseliş eğilimi ile başladıktan hemen sonra yatay seyrine geçen dolar 18,632 seviyelerinde işlem gördü.

BORSA İSTANBUL’DAN YENİ REKOR

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,08 artışla 4.858,21 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.939,73 puana taşıdı.

Dolar bugün ne kadar? Faiz düştü, dolar yükseldi mi? Dolarda son durum ne? Dolar yükselecek mi?

BIST 100 endeksi, daha önceki kapanışa göre 4,06 puan yükselirken, toplam işlem hacmi 133,7 milyar lira düzeyinde oldu.

Bankacılık endeksi yüzde 1,79 değer kaybetti, holding endeksi yüzde 0,47 kazanç sağladı.

Gram altını olan bayram edecek! 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın!

Doğal gaz yardımı kaç ay verilecek? 2 bin 500 liralık yardım kimlere verilecek?

Asgari ücret tek tek hesaplandı! İşçinin eline geçecek rakam belli oldu!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön