09 / 05 / 2024

Dolar duracak duracak ardından 3 TL birden fırlayacak! Analistler resmen tarihi verdi, yatırımcılar çok önemli

Dolar duracak duracak ardından 3 TL birden fırlayacak! Analistler resmen tarihi verdi, yatırımcılar çok önemli

Dolar fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanırken, doların artıp artmayacağı merak ediliyor. Analistler dolarla ilgili çok önemli bir tahminlerini de vatandaşlarla paylaştı. İşte o tahmine ilişkin detaylar...



Türkiye'de dolar fiyatları yine rekor kırdı. Dolar şu sıralar 18.41 TL seviyelerinde bulunurken, yatırımcılar dolar alıp almamanın karlı olup olmadığını merak etmeye başladı. İşte tam da burada devreye analistler girdi. Analistlere göre dolara yatırım yapmak hala mantıksız değil. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön