28 / 04 / 2024

Dolar, euro, altın demediler! Yatırımcı kaybetti ama onlar karlarına kar kattı

Dolar, euro, altın demediler! Yatırımcı kaybetti ama onlar karlarına kar kattı

Ekonomide yaşanan sıkıntılar nedeniyle yatırımcılar ciddi niktarda para kaybetti. Bankalar ise altın, dolar, euro demeden karlarına kar kattılar. Bankacılık sektörünün Nisan ayında kârı yıllık yüzde 707,8 artışla 34,9 milyar TL oldu.



Vatandaşlar hızla derinleşen ekonomik kriz karşısında parasını korumanın yollarını ararken, bir diğer yandaki bankacılık sektörü ise karını katlamaya devam ediyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından bankacılık sektörüyle ilgili dikkat çeken veriler açıklandı. 

BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE YÜZDE 707,8 ARTIŞ  VAR

Sektörün kârı Nisan'da bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 707,8 artışla 34,9 milyar TL şeklinde kayıtlara geçti. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön