23 / 05 / 2024

Dolar, Euro ve Sterlin ne kadar oldu? İşte bayram tatilinde döviz fiyatları!

Dolar, Euro ve Sterlin ne kadar oldu? İşte bayram tatilinde döviz fiyatları!

Doların bugün ne kadar olduğu sorunu hafta boyunca yükseliş gösteren kur sonrası yatırımcıların sorduğu sorular arasında yer aldı. Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 18.53 itibarıyla önceki kapanışının hemen üzerinde 26,06’dan işlem görüyor.



Powell, yeni kiraların daha düşük artışlarda olduğuna veya hiç artmadığının görüldüğüne dikkati çekerek, enflasyonda kiralardan kaynaklanan önemli bir düşüş olduğunu ancak bunun zaman alacağını söyledi.

Konut dışı hizmetlerde fazla ilerleme görülmediğinin altını çizen Powell, bunun da çekirdek tüketici fiyat endeksinin yarısından fazlasını meydana getirdiğini aktardı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 

Dolar kuru 30 Haziran 2023 Cuma günü yüzde 0,31 oranında değer artışı ile başladı. Bunun üzerine alış fiyatı 26,0096 TL, satış fiyatı ise 26,0804 TL oldu.

Dolar, Euro ve Sterlin ne kadar oldu? İşte bayram tatilinde döviz fiyatları!

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro kuru Kurban Bayramı’nın 3’ncü günü yüzde 0,15 oranında yükseldi. Böylece, alış fiyatı 28,2832 TL, satış fiyatı ise 28,3134 TL oldu.

STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Sterlin kuru da güne değer artışıyla açılış yaptı. Sabah saatlerinde meydana gelen yüzde 0,45 oranındaki yükselişten sonra sterlinin alış fiyatı 32,7648 TL satış fiyatı ise 32,9774 TL olarak gerçekleşti.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Ziraat Bankası ve Vodafone müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!


Geri Dön