29 / 04 / 2024

Dolar kahini Geçer'den elinde dolar olanlara önemli uyarı!

Dolar kahini Geçer'den elinde dolar olanlara önemli uyarı!

Karar'da yer alan habere göre, daha evvelinde dolar için yaptığı doğru tahminlerle dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara karşı yeni ve önemli uyarılarda bulundu. 



Dövizde yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başından bu yana sürekli olarak yükselişİne devam eden dolar kuru 18,81 TL'ye kadar ulaşmış durumda. Vatandaşlar doların ne zaman düşeceğini araştırırken ünlü ekonomist Geçer'den beklenmedik bir yorum geldi. Dolar kuru için yeni tahminlerde bulunan Selçuk Geçer, elinde dolar olanları uyardı. Büyük deprem geliyor, o tarihten önce bozduran yandı. Tarih veren Geçer, dolar kurunun 40 TL'ye kadar ulaşacağını söyledi. İşte detaylar...

SELÇUK GEÇER UYARDI! BÜYÜK DEPREM GELİYOR

Dolar kahini Geçer den elinde dolar olanlara önemli uyarı!

Daha öncesinde dolar için yaptığı doğru tahminlerle dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara karşı yeni uyarılarda bulundu. Dolar ile yatırım yapanlar için yeni uyarılarda bulunan Geçer, korkutan deprem tarihini açıkladı. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırmaya devam ederken, Selçuk Geçer, yükseliş tarihiyle ilgili bakın ne dedi?

"DOLAR 40 LİRAYA KADAR ÇIKACAK"

Doların yükseleceğini hatta 40 TL seviyelerine kadar çıkacağını belirten Selçuk Geçer, tarih verdi. Elinde dolar olanlar dikkat. 40 liraya kadar çıkacak.

"BİRAZ DAHA BEKLEYİN!"

Elinde dolar ile yatırım yapanları uyaran Selçuk Geçer, dolarını bozdurmak isteyenleri biraz beklemeleri konusunda uyardı. Selçuk Geçer, aynı zamanda yatırım yapmayan vatandaşların mağdur olacağının altını çizdi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Ocak 2023 tarihinde saat 21.56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, Euro 20,44 Türk Lirası, altının gramı ise bin 165 Türk Lirası değerinde.

Dolarla ilgili çarpıcı iddia! İkili kur sistemi başlıyor!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

BOTAŞ'tan doğalgaz faturaları için büyük müjde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön