07 / 05 / 2024

Dolar kahini Selçuk Geçer dolardan para kazanmanın sırrını paylaştı!

Dolar kahini Selçuk Geçer dolardan para kazanmanın sırrını paylaştı!

Selçuk Geçer, dolardan para kazanmanın bilinmeyen formülünü verdi! Sırrı ifşa etti! Elinde dolar olanlar baksın!



1 doları olan bile yaşadı!

Ekim, Kasım ve Aralık ayına dikkat çeken Selçuk Geçer, dolar birikimi yapanlar için şaşırtan bir tahminde bulundu. Doların sert hareketlerde bulunacağını ifade eden Geçer, "Herkes görecek" dedi. Bakın yatırımcıyı yıl sonunda ne bekliyor?

SELÇUK GEÇER'DEN 3 AY UYARISI

Dolar kahini Selçuk Geçer dolardan para kazanmanın sırrını paylaştı!

Son 3 ay içinde yatırımcıyı uyaran Selçuk Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor." dedi.

"DOLAR 28 TL OLACAK"

Dolar kurunda yaşanan yükselişe dikkat çeken Geçer, dolara olan talebin artacağını söyledi. Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL olacağını belirten Geçer, "Satmayın" uyarısı yaptı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Kasım 2022 tarihinde saat 19.00'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.61 Türk Lirası, euro 19,25 Türk Lirası, altının gramı ise bin 59 Türk Lirası değerinde.

Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili sıcak açıklama

'Dolar trenini kaçırmayın' diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!

İslam Memiş gram altında pik seviyeyi açıkladı ve tarih verdi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön