30 / 04 / 2024

Dolar kuru kaç lira? Dolarda son durum ne?

Dolar kuru kaç lira? Dolarda son durum ne?

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası’nın faiz kararını açıklamasının ardından döviz kurları hareketlendi. Dolar piyasada değer kazanırken Euro ise yatay değer göstermeye devam etti. Dolar haftayı yükselişle kapatırken gelecek hafta piyasaların göstereceği veriler ise merak konusu.



Dolar/TL kuru 30 Temmuz 2022 Cumartesi sabahına yüzde 0,05 oranında bir değer kaybıyla başladı. Euro ise yukarı yönlü hareket etti ve en son yüzde 0,31 oranında değer artışı yaşadığı tespit edildi. Sterlin ise güne yatay bir seyir izleyerek başladı. 

Ancak geçtiğimiz gün piyasanın kapanış saatlerinde yaşadığı değer kaybıyla güne dün sabahki seviyesinin altında başlamış oldu.

DOLAR / TL BUGÜN NE KADAR?

Dolar kuru sabaha değer kaybıyla başladı. Dün yönünü yukarı yöne çeviren ve hızlı bir değer artışı yaşayan dolar gece saatleri itibariyle yönünü yeniden aşağı yöne çevirdi. Yüzde 0,05 oranındaki düşüşün ardından 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü doların alış fiyatı 17,9117 lira, satış fiyatı ise 17,9140 lira oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön