30 / 04 / 2024

Dolar kuru kaç lira? Dolarda son durum ne?

Dolar kuru kaç lira? Dolarda son durum ne?

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası’nın faiz kararını açıklamasının ardından döviz kurları hareketlendi. Dolar piyasada değer kazanırken Euro ise yatay değer göstermeye devam etti. Dolar haftayı yükselişle kapatırken gelecek hafta piyasaların göstereceği veriler ise merak konusu.



Türkiye’de Türk Lirası’nın dolar ve Euro karşısında tarihi değer kaybı yaşaması nedeniyle bütün piyasaların gözü bugün Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararındaydı.

30 Temmuz 2022 Cumartesi sabah herkesin gözü dolarda yaşanacak hareketliliğe çevrildi.

FED’in faiz artırımına gitmesinin ardından ise nefesler tutuldu gözler dolar kuruna çevrildi ve iktidarın bir müdahale yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 

Kararın ardından döviz piyasasında hareketli gelişmeler yaşanırken, euro ve sterlin fiyatları da yatırımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön