14 / 05 / 2024

Dolar sonbaharda kaç lira olacak? Borsada ralli sürecek mi? Altın fiyatları ne olacak?

Dolar sonbaharda kaç lira olacak? Borsada ralli sürecek mi? Altın fiyatları ne olacak?

Dolar sonbaharda kaç lira olacak? Borsada yükseliş sürecek mi? Yoksa borsanın balonu patlayacak mı? Piyasa uzmanı Devrim Akyıl anlattı.



Borsada görülen son hareketin kalıcı olduğunu düşünmediğini kaydeden Akyıl, "Para girişlerinin eninde sonunda bir noktada tıkanıp yurt dışından gelecek olası negatif dalgaların aniden piyasayı bozma olasılığı çok yüksek. Çünkü ekonomideki ciddi dengesizlik hala devam ediyor" dedi.  

Dolar/TL'de yukarı eğilimli kontrollü bir devalüasyon yapıldığını iddia eden Akyıl, 21 liranın altındaki döviz kurunun ucuz kaldığını, geri çekilmelerin sınırlı kalacağını ileri sürdü. Yurtdışında gelecek kaynakların dövizi kalıcı şekilde aşağı çekmeye yetmeyeceğini anlatan Akyıl, mevcut ekonomik koşullarda kimsenin TL'de kalamayacağını söyledi. Gram altının, ons bacağı yüzünden satış trendinde olduğunu kaydeden Akyıl, 1032'nin üzerindeki günlük kapanışların tekrar al trendi yaratacağını söyledi.

Dolar bugün ne kadar? 27 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 27 Ağustos Cumartesi 22 ayar bilezik kaç TL

Borsa İstanbul rekorlara doymuyor! BIST 100 endeksinden yepyeni rekor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön