17 / 05 / 2024

Dolar ve altın yatırımcısı dikkat!

Dolar ve altın yatırımcısı dikkat!

Dolar ve altın yatırımcılarının dört gözle bekledikleri kritik toplantı gerçekleşti. Amerika Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell, Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.



ONS altın düşüşe geçti!

Ons altın, Fed Başkanı Powell’ın sempozyumda yapacağı konuşma öncesinde düşüşe geçti. Dört haftalık yükselişinin ardından geçen haftayı kayıpla kapatan altın, dünkü %0,70’lik düşüşle haftalık bazda kazançlarını sıfırlayarak açılış seviyesine geriledi. Bu seviyenin altında kapanış olması halinde altın kaybını ikinci haftaya taşımış olacak.

Dolar kuru bu yılın zirvesine ulaştı!

Önceki gün 18,18 seviyelerini gören dolar/TL, gece 18,22’ye yükselerek yılın rekorunu kırdı. Önceki dakikalarda yeniden tekrar 18,22 test edilerek yıl içi rekor seviye test edildi. Eylül 2021’de yükselişe giren dolar kuru, 20 Aralık’ta 18,36 ile tarihin en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

Altını tahtından etti...Vatandaşın tercihi değişti!

Emekli promosyonundan sonra sıra onlarda! Görüşmeler başladı!

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön