04 / 05 / 2024

Dolara yatırım yapanlar dikkat etsin! Selçuk geçer uyardı! Hemen bakıp, pozisyon alın!

Dolara yatırım yapanlar dikkat etsin! Selçuk geçer uyardı! Hemen bakıp, pozisyon alın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapanları uyardı! Selçuk Geçer'den beklenmeyen bu açıklama şok etkisi yarattı. İşte ayrıntılar...



Youtube kanalı üzerinden yayınladığı videolarla yatırımcıları uyaran Selçuk Geçer, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Son zamanlarda dolar kuru, euro karşısında büyük değer kazanırken, AB ülkelerinde de bu durum şok yaşattı. Doların artık daha fazla yükselme şansının olmadığını belirten Geçer, ABD’de enflasyonun gerileme sinyali vermesine vurgu yaptı. Dolar karşısında diğer para birimlerinin de atağa geçeceğini söyleyen Selçuk Geçer, “Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD’deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenara koyuyorum” dedi.

Dolara yatırım yapanlar dikkat etsin! Selçuk geçer uyardı! Hemen bakıp, pozisyon alın!

DOLAR 20 TL'Yİ GEÇEBİLİR!

Dolar endeksin enflasyon sebebiyle gerileme beklediğini belirten Selçuk Geçer, doların yükselme ihtimali konusunda da; “ABD’de aniden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse –ki düşük bir ihtimal- o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz” dedi. Bunun yanı sıra ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yılsonu için de tahminini dile getirdi. Dolar endeksin enflasyon sebebiyle gerileme beklediğini belirten Selçuk Geçer, piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağını ifade eden Selçuk Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 TL’nin üzerine çıkabileceğini de söyledi.

Dolara yatırım yapanlar dikkat etsin! Selçuk geçer uyardı! Hemen bakıp, pozisyon alın!

1 DOLAR NE KADAR? 19 KASIM 2022 DOLAR KURU!

Dolar kuru hafta sonunda değerlendi. Sabah saatlerinde 0,08 oranında artan doların alış fiyatı 18,6088 TL olarak kayıtlara geçti. Piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde yani 19 Kasım Cumartesi gününe, Dolar/TL, yeni güne yükseliş ile başladı. Hemen sabah saatleri itibarıyla da önceki kapanışın yüzde 0,08 üzerinde bir yükseliş gösterdi. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,18 değer kaybıyla 19,2060'dan, sterlin/TL yüzde 0,32 oranında değer kazanan sterlin 22,1276 TL’den işlem gördü.

Altın ve gümüşte beklenmeyen düşüş! Yatırımcılar şok içinde! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!
Doların tahtı sallanıyor! Yeni karar açıklandı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Dolar sadece bir ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! 
Gram altın 2 aydan az sürede bu kadar olacak! Cüzdanını alan kuyumcuya koşacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön