06 / 05 / 2024

Dolarda 10 değil 40 değil, analistler en net rakamı verdi! Göz atmayan çok şey kaybeder

Dolarda 10 değil 40 değil, analistler en net rakamı verdi! Göz atmayan çok şey kaybeder

Dolarla ilgili iki çeşit iddia ortaya atılmasının ardından analistlerden de dikkat çeken yorumlar gelmeye devam ediyor. Analistler yıl sonunda doların 10 TL ya da 40 TL değil, 21 TL seviyelerinde gezebileceğini ifade ediyor.



Türk lirasının dolar karşısındaki değer kaybı devam ederken, iki grup ortaya çıktı. Gruplardan biri doların yıl sonuna doğru 10 TL'ye kadar düşeceğini savunurken, diğer grup da doların yıl sonu dolaylarında 40 TL bandını göreceğini söylüyor. Ancak aklı başında analistler, bu iki ihtimale de fazla değer vermiyor. Analistlere göre doların yıl sonunda görebileceği en yüksek zirve 21 TL seviyeleri. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön