09 / 05 / 2024

Dolarda korkutan senaryo resmen açıklandı! Bu tarihte 41 liraya kadar çıkabilir!

Dolarda korkutan senaryo resmen açıklandı! Bu tarihte 41 liraya kadar çıkabilir!

Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar, bugünkü köşesinde son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunu kaleme aldı. Dündar köşesinde doların 41 liraya kadar yükseleceğini yazdı...



Yazısında değerli arkadaşı, ekonomist, Doğru Parti'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Meriç Köyatası'ndan, yıl sonu için duymak istemeyeceğiniz öngörüler içeren bir mektup aldığını söyleyen Uğur Dünkar, her sene o yıl için enflasyon ve dolar tahminleri yapan Köyatası'nın 21 Ocak 2021 tarihinde bu köşede yaptığı tahminleri revize ettiğini belirtti.

Dolarda korkutan senaryo resmen açıklandı! Bu tarihte 41 liraya kadar çıkabilir!

Mektubunda ufukta, çok da uzak olmayan bir gelecekte, ağır bir döviz krizi görüldüğünü yazan Meriç Köyatası 21 Ocak 2022 tarihinde senin bu köşede duyurduğun yılsonu için enflasyon yüzde 120'yi, dolar da 29 lirayı bulacak dediğini söyleyerek, yeni tahminlerini açıkladı.

Meriç Köyatası'nın dolar tahmin 37 lira ile 41 lira… Bu değer için ille de 31 Aralık 2022 tarihi diyemeğini söyleyen Köyatası "Yıl sonu da olabilir, 2023'ün Ocak ayı ile Şubat ortası değeri de olabilir." ifadelerini kullandı.

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolar kurunda son dakika! İşte 5 Haziran 2022 dolar kuru!

Altın fiyatlarında fırtına değil kasırga geliyor! Çeyrek ve gram altın... İşte son dakika altın fiyatları 4 Haziran 2022

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön