21 / 05 / 2024

Dolarda kritik tarih! Eğer bu olursa değil 18, 20'lere koşacak

 Dolarda kritik tarih! Eğer bu olursa değil 18, 20'lere koşacak

Herkes gözünü dolardaki gelişmelere çevirdi. FED'in faiz artırımının ardından şimdi de ABD'deki büyüme verileri takip ediliyor. ABD'de büyüme verilerinin kötü gelmesi durumunda dolarda da ciddi yükseliş bekleniyor.



Amerikan Merkez Bankası'nın faiz artırma kararının ardından dolar yeniden 18 TL bandında gezmeye başladı. Bu gelişmelerle birlikte vatandaşlar da doların 20 TL ve üzerini görüp görmeyeceğini merak ediyor. Piyasalar FED'in kararından sonra şimdi de ABD'deki büyüme verilerini takip edecek. Eğer büyüme verileri kötü gelirse ABD yönetimi yeniden parasını piyasalardan toplamak için kolları sıvayacak. Bu da doların yükselmesi anlamına gelecek. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön