07 / 05 / 2024

Dolarda tarihi zirveye yakın yatay seyir! Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın!

Dolarda tarihi zirveye yakın yatay seyir! Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın!

Dolar 18.40'lık tarihi zirvesine yakın yatay bir seyir takip ediyor! Analistler, art arda açıkladı. Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın! İşte detaylar...



Dolar/TL, yeni haftaya düşüşle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,1 düşüşle 18,2240 seviyelerinde kaydedildi.

Aynı dakikalarda Euro/TL önceki kapanışının yüzde 1,40 üzerinde 18,5690’dan, sterlin/TL yüzde 0,7 değer kazancıyla 21,2960’tan işlem görüyor.

BELİRSİZLİKLER BÜYÜK ORANDA DÜŞTÜ

Sözcü'de yer alan habere göre; analistler, geçtiğimiz hafta önemli merkez bankalarının para politikasına ilişkin belirsizlikleri büyük oranda azalttığını bildirdi.

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) bu ayki toplantısında yüzde 90 ihtimalle 75 baz puan faiz artıracağını bildiren analistler, bu hafta ABD’de açıklanacak enflasyon verilerinin döviz kurları üzerinde etkili olabileceğini dile açıkladı.

İşte diğer detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön