07 / 05 / 2024

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar ve altın piyasasında hareketlilik sürerken vatandaşlar yıl sonunda doların göreceği rakamı araştırıyor. Piyasalarda hakim olan hareketli hava vatandaşı endişelendirirken, Analistler kritik son dakika açıklaması geldi. Dolar 4 ay sonra 21 değil 30 değil o rakamı görecek!



4 AY SONRA DOLARI OLAN KÖŞEYİ DÖNECEK!

Analistler sene sonunda doların en az 20 Türk Lirası en fazla ise 35 Türk Lirası olacağını söylüyor. Analistler doların 4 ay sonra göreceği rakam konusunda farklı rakamlar verse de düşüş olmayacağını söylüyor. 

İSLAM MEMİŞ SENE SONUNDA 21 TL OLACAK DİYOR!

Dolara her zaman mesafeli yaklaşan İslam Memiş, doların yıl sonunda 21 TL seviyelerini göreceğini söylüyor.

SELÇUK GEÇER 35 TL BİLE OLUR DİYOR!

Yazdığı kıyamet senaryoları ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların sene sonunda 30 ve 35 TL seviyelerini göreceğini belirtiyor. Ayrıca Geçer, 60, 70 TL gibi seviyelerin geleceğini söylemişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön