06 / 05 / 2024

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar ve altın piyasasında hareketlilik sürerken vatandaşlar yıl sonunda doların göreceği rakamı araştırıyor. Piyasalarda hakim olan hareketli hava vatandaşı endişelendirirken, Analistler kritik son dakika açıklaması geldi. Dolar 4 ay sonra 21 değil 30 değil o rakamı görecek!



DOLARDA SON DURUM NE?

Dolar kurunun bugün alış fiyatı 18,28 TL, satış fiyatı ise 18,32 TL seviyesinde işlem görmeye başladı. Doların alış fiyatı şu dakikalar itibari ile 18,33 TL olurken, satış fiyatı 18,39 TL olarak kaydedildi. Euro dolar paritesi ise sabah saatlerinde 0,98 seviyesindeyken şimdi 0,99 seviyelerinde geziniyor. 

Altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler uyardı! Cüzdanını alan kuyumcuya ışınlanacak! Hemen bakmayan bin pişman!

Doların 1 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Ya şimdi bakın ya da sonsuza dek pişman olun!

Doların 20 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön