Ekonomi

Dört gün içinde başvurdun başvurdun! Akbank başvuranlara 0 faizle 7500 TL veriyor

Akbank, müşterilerine kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Akbank 4 gün içinde başvuran herkese 0 faizle 7500 TL nakit desteği veriyor. İşte detaylar!Şu zamanlarda içinde bulunduğumuz ekonomik durum pek çok kişiyi nakit desteği almaya yönlendiriyor

Akbank kredi seçeneklerini genişletiyor. Şu zamanlarda içinde bulunduğumuz ekonomik durum pek çok kişiyi nakit desteği almaya yönlendiriyor. Bu durumda da devreye bankalar giriyor.

Akbank, müşterilerine sıfır faizle nakit desteği sunmakta. İşte Akbank’ın sunduğu nakit desteği olanağı…

AKBANK 0 FAİZLE 7500 TL NAKİT DESTEĞİ

Akbank müşterilerine sunduğu nakit desteğinin detayları; 1 Temmuz ile 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbank'lı olmak istiyorum" butonu üzerinden devam ederek ilk defa ve uzaktan Akbank'lı olma sürecini bitiren yeni Akbank'lılar 7500 TL'ye kadar faizsiz nakit desteği imkanı bulabiliyor.

 Mobilden Akbanklı olma sürecine başlamış ama hata sonucunu almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabiliyor. 01.07.2022 öncesi açık Axess, Wings veya Free kartı olmayıp, 01.07.2022 ile 15.08.2022 arasında ilk kez asıl Axess veya Wings’e başvurarak, 15.08.2022’ye kadar kartı onaylanan müşteriler 31.08.2022 tarihine kadar kampanyaya katılım sağlama şansına sahip. Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak 31 Ağustos’a kadar faizsiz nakit desteğinden yararlanabiliyor. Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr gibi internet adresleri üzerinden kredi kartına başvurabiliyor.

0 FAİZLİ KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

Kampanya için katılımcılar, SMS olarak belirtilen tarihe kadar yapacakları 7.500 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı uygulanırken, açıklanan tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,80 faiz oranı geçerli olmaktadır. Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinden ücret talep edilmiyor.

Akbanklı müşteriler kredi kartı açılışından sonra, kampanya süresi boyunca sadece 1 kez sıfır faizli, Taksitli Avans kullanabiliyor. Taksitli Avans, işlem başına en az 200 TL, ATM'lerde ise tek seferde 4.000 TL ile sınırlandırılıyor. Fiziki kartlar ile Taksitli Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir.

Bayramdan sonra yüzde 30 zam şoku! Bayramdan sonra hangi ürünlere zam gelecek?

Bankaların emekli promosyonu ne kadar? 2022 hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 6 Temmuz Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?