18 / 07 / 2024

Döviz kuru etki edecek mi? Xbox Series S'e ikinci zam mı geliyor?

Döviz kuru etki edecek mi? Xbox Series S'e ikinci zam mı geliyor?

2023 için uygulanan zam tarifeleri her sektörü olduğu gibi teknolojiyide vurdu. Microsoft, Xbox Series S için yeni zam hazırlıkları yapılıyor.




 

Series S, Hindistan’daki ve dünyadaki oyuncular içinde popüler bir oyun konsolu. ufak ebatı ve uygun ücreti, yüksek kaliteli bir oyun  deneyimi arayanlar için cazip bir seçenek haline getirdi. Hatta Haziran’daki fiyat artışına rağmen, Series X/S, Hindistan’ın en çok satan oyun konsolları olmayı başardı.

Döviz kuru etki edecek mi? Xbox Series S e ikinci zam mı geliyor?

Türkiye’de ise Series S fiyatı henüz aynı. Microsoft Türkiye garantili Xbox Series S 512 GB versiyonuna 9999 TL ücreet etiketiyle satın alımlar sunuyor.  Oyun konsolunun ücretinin ilerleyen tarihlerde güncellenip güncellenmeyeceğini bilmiyoruz.  Benzer bir ara zammın döviz kuru sıkıntısı yaşayan diğer ülkelerde uygulanıp uygulanmayacağı ise şimdilik belirsiz. Buna ilave olarak Ağustos ayında şirket, Series X/S ücretini değiştirme gibi bir düşünce içinde olmadığını söylemişti.  Yaz ayından bu yana ABD, İngiltere ve Avrupa‘da fiyatının değişmediğini de gördük.

Oyun çılgınları bu haber sizin için! Bu özellik başka mönitörde yok

Visa ve Asis Elektronik'ten muhteşem proje! Toplu taşımada yeni dönem

Heyecan tavan yaptı! İkincisi uzaya çıktı


Geri Dön