08 / 08 / 2024

Dubaili işadamlarının gözü İnegöl'de!

Dubaili işadamlarının gözü İnegöl'de!

Bin Dasmal Grup yetkilileri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yöneticileri ile bir araya gelen firma temsilciler', Dubai ile İnegöl arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için yapılabilecekler ve yatırım planları hakkında görüştüler...



Dubaili Bin Dasmal Grup yetkilileri, yatırım olanaklarını incelemek ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla İTSO yetkililerini ziyaret etti. 


Dubai'de faaliyet gösteren Bin Dasmal Grup yetkilileri, İnegöl'de bir dizi görüşme yaptılar İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yöneticileri ile bir araya gelen firma temsilciler', Dubai ile İnegöl arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için yapılabilecekler ve yatırım planları hakkında görüştüler. 


Dubai Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Munter Akram Juma ile uluslararası alanda inşaat, ticaret ve turizm başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Bin Dasmal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah A. 

Bin Dasmal'ı, İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı ağırladı. Dubaili konuklar, ziyarette; inşaat, mobilya ve tarımsal alanlarda ticari ilişkiler kurulması. ayrıca termal turizm ve yiyecek sunumu sektörlerinde İnegöl'de vatı rım vaomayı düşündüklerini belirterek ilce ekonomisi hakkında çeşitli bilgiler aldılar Dünyanın savıl) ticaret ve turizm kentlerinden biri olan Dubai'nin bugün kü seviyesine gelmesinde önemli katkısı olan Dubai Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Munter Akram Juma, İnegöl'ü hem yatırım, hem de ticari ilişkiler kurulması açısından önemsediklerini söyledi. Daha önce birçok kez geldiği Türkiye'yi yakından tanıdığını belirten Juma, Bursa ve İnegöl'e ait ürünleri Dubai'de tanıtmak istediklerini de sözlerine ekledi. 


Diıbaili işadamlarına İTSO ziyaretinde, Nıırhas Mobilya Yönetim Kurulu Üvesi Ahdı'ısselam Güleç, Bursa Belediyeler Birliği temsilcisi Mithat Uzun ve Atlanta şirketi Uluslararası İlişkiler Yöneticisi Aylin Tavmen eşlik ettiler.


PARA 


Geri Dön