08 / 08 / 2024

bursa inegölde yeni yatırımlar

bursa inegölde yeni yatırımlar

Bin Dasmal Grup yetkilileri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yöneticileri ile bir araya gelen firma temsilciler', Dubai ile İnegöl arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için yapılabilecekler ve yatırım planları hakkında görüştüler...

Renault açıkladı! Renault, Bursa'da 4 yeni model üretimi yapacak...

Fransız otomobil üreticisi Renault, gelecek senelerde üretim maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi ve Bursa’daki fabrikasında dört yeni model üretmeyi planlandığını açıkladı. İşte haberin detayları...

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Beklenen tarih geldi! Bursa'ya ucuz ve yeni konutlar geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. TOKİ Bursa projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bursa projesi için düğmeye bastı! Bursa'ya yüzlerce yeni ve ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e 210 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 210 yeni konut inşa edecek.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'ya 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ankara mesailerinden dev yatırımlarla döndü. Birçok proje yeni dönemde hızla hayata geçirilecek.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

bursa inegölde yeni yatırımlar Haberi

bursa inegölde yeni yatırımlar

Dubaili Bin Dasmal Grup yetkilileri, yatırım olanaklarını incelemek ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla İTSO yetkililerini ziyaret etti. 


Dubai'de faaliyet gösteren Bin Dasmal Grup yetkilileri, İnegöl'de bir dizi görüşme yaptılar İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yöneticileri ile bir araya gelen firma temsilciler', Dubai ile İnegöl arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için yapılabilecekler ve yatırım planları hakkında görüştüler. 


Dubai Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Munter Akram Juma ile uluslararası alanda inşaat, ticaret ve turizm başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Bin Dasmal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah A. 

Bin Dasmal'ı, İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı ağırladı. Dubaili konuklar, ziyarette; inşaat, mobilya ve tarımsal alanlarda ticari ilişkiler kurulması. ayrıca termal turizm ve yiyecek sunumu sektörlerinde İnegöl'de vatı rım vaomayı düşündüklerini belirterek ilce ekonomisi hakkında çeşitli...