26 / 05 / 2024

Dumankaya Adres 1+1 furyasını başlattı

Dumankaya Adres 1+1 furyasını başlattı

Dumankaya İnşaat, kriz dönemine özel geliştirdiği ve bayram öncesinde tanıttığı Adres projesinin yüzde 85'ini iki haftada satınca, benzer projeler için kolları sıvadı



Uğur Dumankaya, Adres gibi projelerin sayısının önümüzdeki dönemde hızla artacağını
Konut sektöründe talep durup, faizler de yükselince küçük metrekareleri ve düşük fiyatlı 1+1 konutlar hem yatırımcıların hem inşaatçıların gözdesi oldu. Dumankaya İnşaat, Tuzla'da kriz dönemine özel olarak geliştirdiği ve Kurban Bayramı öncesinde tanıttığı Adres projesinin yüzde 85'ini iki haftada satınca, benzer projeler için kolları sıvadı.
39 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan konutlar, benzer projelere göre çok ucuz olduğu için kısa sürede tüketildi. Örneğin Adres'te 35 metrekare olan 1+1 daire 39 bin YTL'den satılırken, Teknik Yapı'nın Kartal'da inşa ettiği Uprise Elite'te 52.5 metrekarelik 1+1 daire 129 bin 400 YTL'den satılıyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Uğur Dumankaya, fiyatta rekabeti yakalamalarının sırrının, arsanın kendilerine ait olmasında gizli olduğunu söyledi.

LANSMANA GEREK KALMADI

280 konuttan oluşan projede satılan konut sayısının 235'i aştığını kaydeden Dumankaya, Adres'ten konut alanların yüzde 88'inin yatırımcı olduğuna dikkat çekti. Dumankaya, "Talep zaten vardı. Lansmana bile gerek kalmadı. Bu hafta sonu konutların tamamının satılmasını bekliyoruz" dedi.

Adres'in sektör için açılım olduğunu öne süren Dumankaya, "Önümüzdeki süreçte bu tür projelerin hızla çoğalacağını görebiliriz. Meslektaşlarımız bizi arayıp 'Nasıl bu fiyatlara mal ettiniz, nasıl satabildiniz? diye soruyorlar' şeklinde konuştu.


Yeni projeler geliyor


Adres projesine bitti gözüyle baktıklarını ifade eden Uğur Dumankaya, yeni projelerin işaretini verdi. Dumankaya, "Adres, bizi cesaretlendirdi. Yeni bir pro-jeye başlayabiliriz. Bunun için çalışmalara başladık bile. Zaten bu tarz arazilerimiz var" diye konuştu. Dumankaya olarak 2009 mart-nisan aylarında Göztepe'de yapacakları bin dairelik projeye yoğunlaşacaklarını dile getiren Dumankaya, bu projede de 1+1 ve 2+1'lerin ağırlık kazanacağını söyledi.

0216 393 08 86

www.dumankaya.com

İlgili haberler

Dumankaya Adres'te son 97 konut!

Dumankaya Adres bayram seyran dinlemiyor!

Dumankaya Adres'te 39 bin YTL'ye!

Dumankaya Trend ve Akdeniz Evleri'nde erken teslim!

Dumankaya'dan konut almanın tam zamanı!

Trend Extra'da 119 bin YTL'ye!


Yenişafak

Geri Dön