25 / 05 / 2024

Dumankaya İkon Facebook ziyaretçilerine ödül dağıtıyor!

Dumankaya İkon Facebook ziyaretçilerine ödül dağıtıyor!

Dumankaya Twitter, Vimeo, Flickr ve Linkedin gibi sosyal medya platformlarında açtığı kurumsal hesapların ardından şimdi de Dumankaya İkon"u, Facebook"ta hayata geçirdiği bir uygulama ile tanıtıyor



 Dumankaya, Twitter, Vimeo, Flickr ve Linkedin gibi sosyal medya platformlarında açtığı kurumsal hesapların ardından, şimdi de Dumankaya İkon"u, Facebook"ta hayata geçirdiği bir uygulama ile tanıtıyor. www.facebook.com/dumankayaikon sayfasında 8 Ekim 2010 Cuma günü başlayan uygulama her gün binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor.

İnşaat sektörü için bir ilk sayılan bu Facebook uygulamasını kullanan kullanıcılar, İstanbul"un yükselen yıldızı Dumankaya İkon"un üzerinde, birlikte yaşamak istediği arkadaşlarını etiketleyerek komşularını seçiyor ve uygulamaya davet ediyorlar. 9 Kasım"a kadar, en çok arkadaşını davet eden katılımcılardan birinciyi Apple iPad, ikinciyi Sony Play Station 3, üçüncüyü ise Nintendo Wii bekliyor. 8-25 Ekim 2010 tarihleri arasında 19 bine yakın kişinin kullandığı uygulama ile Dumankaya İKON üzerinde etiketlenen kişi sayısı 38 bine yaklaştı.

Meridian dünyanın en iyisi olabilecek mi

Gördüğü yoğun ilgi üzerine ziyaretçilerine randevu sistemiyle hizmet vermeye başlayan Varyap Meridian Grand Tower, 27 Kasım"da Londra"da yapılacak Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"ne katılacak. œDünyanın en iyilerinin seçileceği bu turda, œEn İyi Mimari ve œEn İyi Yüksek Bina Mimarisi olmak üzere, iki kategoride Avrupa"yı temsilen yarışacak.

Varyap Meridian, 2010 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde Türkiye"nin En İyi Mimarisi, Türkiye"nin En İyi Yüksek Bina Mimarisi, Türkiye"nin En İyi Gayrimenkul Web Sitesi, Avrupa"nın En İyi Mimarisi ve Avrupa"nın En İyi Yüksek Bina Mimarisi olmak üzere, beş kategoride birden ödül almıştı.

Toz Devri Bitti!

Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları üretimi yapan Saint-Gobain Weber, 2008 yılında Türkiye pazarına sunduğu œtozumayan seramik yapıştırıcısı œweber.kol konfor adlı ürününü seri haline getirdi. Özel formülasyon yapısı ve üretim teknolojisi sayesinde Weber Konfor Serisi, diğer standart yapıştırma harçlarından farklı olarak, dökülme ve karıştırılma anında ortama yayılan toz zerreciklerini önlüyor. Bu da serinin tüm ürünlerinin sağlık ve uygulama açısından en ideal ürün olmasını sağlıyor.

Weber Türkiye Pazarlama Müdürü Sedef Durukal, tozumayan Weber Konfor Serisi ile ilgili olarak œBu ürünler ile gerçekleştirilen seramik uygulamaları, standart yapıştırma harçlarından farklı olarak, ortama toz zerrecikleri yayılmasını önlüyor. Herşeyden önce usta dostu bir ürün, çünkü uygulayıcılara daha rahat nefes aldıkları konforlu bir uygulama imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra mekan içerisindeki yüzeylerde oluşan toz birikimine de son veriyor. Weber Konfor Serisi sayesinde, mekanın bir köşesinde seramik uygulaması gerçekleştirilirken, çevresinde günlük hayat rahatlıkla devam edebiliyor dedi.

Hürriyet Emlak

 

Bu konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler:

 

Sosyal medyadaki ağırlığı artıyor

Dumankaya İnşaat, projesi Dumankaya İkon"u, Facebook"ta hayata geçirdiği bir uygulama ile tanıtıyor. Yoğun ilgi uyandıran uygulama binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Teknolojiyi sadece konut üretiminde değil, yaşama alanlarıyla bütünleştirerek yorumlayan Dumankaya; Facebook, Twitter, Vimeo, Flickr ve Linkedin gibi sosyal medya platformlarında açtığı kurumsal hesaplarının ardından, şimdi de Dumankaya İkon"u, Facebook"ta hayata geçirdiği bir uygulama ile tanıtıyor. www.facebook.com/dumankayaikon sayfasından ulaşılabilen siteye her gün binlerce kişi ziyaret ediyor.

İnşaat sektörü için ilk sayılan Facebook uygulamasını kullananlar, Dumankaya İkon"un üzerinde, birlikte yaşamak istediği arkadaşlarını etiketleyerek komşularını seçiyor ve uygulamaya davet ediyor. 9 Kasım"a kadar, en çok arkadaşını davet eden katılımcılardan birinciyi Apple iPad, ikinciyi Sony Play Station 3, üçüncüyü ise Nintendo Wii kazanacak. 8-25 Ekim 2010 tarihleri arasında 19 bine yakın kişinin kullandığı uygulama ile Dumankaya İKON üzerinde etiketlenen kişi sayısı 38 bine yaklaştı.

Teknolojiyi yakından takip ederek son gelişmeleri bünyesine katan Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşları ile iletişimde olduğu mecralara her gün bir yenisini daha ekliyor. Tüm sosyal paydaşları ile daha yakın iletişim içerisinde olmak için Facebook ve twitter vb. sosyal ağlardaki mevcudiyetini aktif bir şekilde sürdüren Dumankaya, bu iletişimi daha güçlü hale getirmek için bir sosyal medya ajansı ile çalışıyor. Türkiye"de inşaat sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyan bu işbirliği neticesinde Dumankaya, yenilikçi uygulamalarını daha da geliştirmeyi hedefliyor.

Milliyet Emlak

 


Geri Dön