25 / 07 / 2024

Dünyaca ünlü şirket 2023'ün sonuna kadar halka arz etmeyi hedefliyor

Dünyaca ünlü şirket 2023'ün sonuna kadar halka arz etmeyi hedefliyor

Konuyla ilgili doğrudan bilgiye sahip bir kaynak Reuters'e verdiği demeçte, Softbank ve Tiger Global destekli ''Ola Electric'', 2023'ün sonuna kadar halka arzı yönetmek için yatırım bankası Goldman Sachs ve yerel banka Kotak'ı atadı. açıklamasını yaptı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Tiger Global Management, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir özel sermaye yatırım şirketidir. Şirket, dünya çapında teknoloji, internet, medya, tüketici ve e-ticaret sektörlerine odaklanan yatırımlar yapmaktadır. Tiger Global, 2001 yılında Chase Coleman tarafından kurulmuştur.

Tiger Global, büyük ve küçük ölçekli şirketlere yatırım yapmakta ve genellikle büyüme aşamasındaki şirketlere odaklanmaktadır. Şirket, halka açık ve özel şirketlere, öncelikle hisse senedi ve özsermaye yatırımları yapmaktadır. Tiger Global, genellikle yenilikçi ve yüksek büyüme potansiyeli olan şirketlere odaklanarak, gelecek vadeden girişimlere yatırım yapmaktadır.

Tiger Global'ın yatırım portföyünde birçok tanınmış teknoloji ve internet şirketi bulunmaktadır. Bu şirketler arasında Facebook, LinkedIn, Spotify, JD.com, Flipkart, Stripe, Coinbase ve Uber gibi birçok önde gelen şirket yer almaktadır. Tiger Global, genellikle erken aşama yatırımlar yaparak, bu şirketlerin büyümesine katkıda bulunmuştur.

Bozuk Tesla Roadster'lar 1 milyon dolara satılıyor

ReviewPixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

AMD Ryzen 7040 Serisi Piyasaya Sürüldü! İşte Fiyat Özellikleri


Geri Dön