19 / 05 / 2024

Dünyanın en büyüğü uyardı! Çok bekledik altında ralliye hazır olun!

Dünyanın en büyüğü uyardı! Çok bekledik altında ralliye hazır olun!

Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs altında uzun süreli bir ralli tüm şartların oluştuğunu söyledi ve yatırımcılara hazırlıklı olun çağrısında bulundu.



Diğer yandan ABD'de enflasyon baskılarının giderek azalma belirtileri gösterdiğine de işaret eden Sharp, Avrupa’da ise, beklenenden daha sıcak hava nedeniyle sanayide enerjiyle ilgili sıkıntıların azalmasıyla teknik bir durgunluktan kaçınabileceği görüşünü paylaştı.

Sharp, “Bundan dolayı ekonomistlerimizin yumuşak iniş beklentileri devam ediyor” diyerek, resesyonu fiyatlayan piyasaların riske kapalı konumda olduğunu vurguladı.

Dünyanın en büyüğü uyardı! Çok bekledik altında ralliye hazır olun!

1950 DOLARIN ÜZERİ!

“Altında artık daha uzun süreli bir ralli için koşulların oluştuğuna inanıyoruz” diyen Sharp, “Özellikle güçlü merkez bankası alımları küresel olarak altına olan talebin artmasına yardımcı olmakta. Bunun yanında Çin kısıtlamalarının sona ermesi ve zayıf dolar, tüketici satın alma gücünün artmasına katkıda bulunurken ikincisi ise, altının parasal zemini iyileşiyor. Altının ons fiyatının bu yıl 1950 dolara ulaşmasını beklesek de, bu tahminin üstü yukarı yönlü olarak açık” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön