17 / 05 / 2024

E-devlet üzerinden ihtiyaç sahipleri 800 TL alacak! İşte o ödemeyi alabilmek için yapılması gerekenler

E-devlet üzerinden ihtiyaç sahipleri 800 TL alacak! İşte o ödemeyi alabilmek için yapılması gerekenler

Artan ekonomik sıkıntılar ve enflasyon beraberinde vatandaşların ekonomik açıdan gün geçtikçe zorlanmasına sebep oldu. Ay sonunu getiremeyen pek çok insan destek ödemeleri ile üzerindeki bu yükü rahatlatmayı amaçlıyor. E-Devlet 800 TL ödeme ile ihtiyaç sahiplerini destekliyor. Detaylar…



E-devlet üzerinden ihtiyaç sahipleri 800 TL alacak! İşte o ödemeyi alabilmek için yapılması gerekenler

800 TL destek almak için şartlar nedir?

Ekonomik zorluklar ihtiyaç sahiplerinin sayısını arttırırken bu durumda birçok kişiye destek ödemeleri yapılmaya başlanmıştır. 800 TL destek ödemesi kapsamında olabilmek için birtakım şartları sağlamak gerekmektedir. Bu şartlardan ilki kişinin herhangi bir gelirinin olmamasıdır ya da herhangi bir sosyal güvencesinin bulunmaması gerekmektedir. Bunun yanında geliri olsa dahi yoksulluk sınırı altında olanlar, hali hazırda 65 yaşını geçip herhangi bir geliri olmayanlar buna dahil edilmektedir. Afetzede olan ve engelli vatandaşlar kapsama alınmaktadır. Bunlara eşinden ayrılmış ancak geliri olmayan kadınlar ya da eşi vefat etmiş ve geliri olmayan kadınlar da dahil olmaktadır. Bu destekten faydalanmak için bu şartlardan herhangi birini karşılamak yeterli olacaktır. Destek almak için başvurunun eksiksiz bir şekilde gerçekleşmesi gerekmektedir. 

Aile Bakanlığı bu kadar ödeme yapacak... Acilen Aile Bakanlığı açıklamasına bakın

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön