15 / 05 / 2024

ECB Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğini açıkladı!

ECB Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğini açıkladı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Portekiz'in Sintra kentinde, Merkez Bankası’nın para politikası hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve “Görünümde önemli bir değişiklik olmadığı sürece, Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğiz” dedi.



ECB Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğini açıkladı!

YELLEN ÇİN’E GİTMEYİ PLANLIYOR

Öte yandan ABD Hazine Bakanı Janet Yellen yeni Çinli mevkidaşı ile ilk üst düzey görüşme için Temmuz ayı başlarında Pekin'i ziyaret edecek. Bloomberg'in haberine göre Yellen, Nisan ayında yaptığı açıklamada, yolculuğunun uzun süredir beklendiğini ve uygun zaman arandığını söylemişti.

Biden yönetiminin Çin'deki bazı ABD yatırımlarını düzenleyecek ve potansiyel olarak durduracak bir yürütme emrinin tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre bu çalışma Temmuz ayı sonlarında hazır hale gelerek yürürlüğe sokulacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön