17 / 05 / 2024

Efr Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Efr Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 binTL sermaye bedeli ile Efkan Keleş tarafından kuruldu.



Efr Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 binTL sermaye bedeli ile Efkan Keleş tarafından kuruldu.

Efr Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat yapı tadilatı, alçı, ahşap, metal dekorasyon işleri. 2-Mekanik tadilat işleri, havalandırma kanal imalatı, taşeronluk ve uygulama işleri, sıhhi tesisat işleri, doğalgaz işleri ve bu işlere bağlı mimarlık, mühendislik işleri. 3-Elektrik yapı uygulama işler, elektrik kablolama tesisat ve montaj işleri, pano imalat ve montaj işleri, yangın alarm işleri ve kamera altyapı ve kablolama işleri, elektrik bakım onarım işleri. 4-Mobilya imalat ve montaj işleri, ahşap dekorasyon imalat ve uygulama işleri, satın alma ve montaj işleri. 5-İnternet ortamında her türlü kıyafet, yün iplik, bebek malzemelerinin satın alınması, satılması, ithalat ve ihracat işleri. Madde ve malzemenin diğer unsurları a- Şirket amacını gerçekleştirmek için gayri menkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, verebilir, fek edebilir. Tapu dairelerinde cins tahsisi, ifraz, tevhid ve taksim yapabilir. b- Şirket amacını gerçekleştirmek için motorlu nakil vasıtaları alabilir, satabilir, kiralar ve kiraya verir, ipotek alabilir ve verebilir. Bunlar üzerinde her türlü hakları tesis edebilir. c- Şirket amacını gerçekleştirmek için konusu ile ilgili tesis, cihaz, makine, alet ve her nevi taşıt, araç ve gereçler ile bunlara ait yedek parçaları alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, ithalat ve ihracatını yapabilir. d- Şirket amacını gerçekleştirmek için konusu ile ilgili resmi ve özel ihalelere iştirak eder. Bu ihalelerde taahhütlerde bulunur. Tamir, tadilat, bakım ve onarım işleri yapar. Proje, etüt, araştırma, müşavirlik, mühendislik hizmetleri ile bu hizmetlerin organizasyonunu yapar veya yaptırır. e- Şirket amacını gerçekleştirmek için gereken makine malzemeleri ve maddeleri alır. Bunlar için ihtira beratları, lisans ve imtiyazları, telif veya çeviri haklarını, alameti farika ve ticari unvanlarını her nevi sınai mülkiyet haklarını iktisap eder, kullanır, kiraya verir veya satabilir. f- Şirket konusu ile ilgili her nevi malzeme için marka tescil ettirebilir. TSE belgeleri için müracaatta bulunabilir, alabilir. Konusu ile ilgili belge ve lisans başvuruları yapabilir ve alabilir.


Geri Dön