09 / 05 / 2024

Ege Yapı Ormanyaka ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı Ormanyaka ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı Ormanyaka projesinde ön talep süreci başladı. Peki Ege Yapı Ormanyaka projesi nerede? Hangi tip konutlar var? İşte Ege Yapı Ormanyaka projesi ile ilgili merak edilenler... 



Ege Yapı Ormanyaka projesi, Çekmeköy’de doğa ile iç içe, kapanmayan orman manzarasına sahip olmasıyla, konut sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor. E-5 ve TEM Otoyolu’na yakın konumda yükselen proje, M-5 metro hattı ile diğer toplu taşıma araçlarına da yakın mesafede yer alıyor. 

Eğitim ve sağlık hizmetleri açısından zengin bir bölgede hayata geçirilen projenin çevresinde, ilk ve orta dereceli okullar, üniversiteler ve özel eğitim kurumları gibi birçok kaliteli eğitim kurumu yer alıyor. 

Projedeki her blok kendi içinde araziye uyumunu ve manzarasını en iyi şekilde sunacak, en doğru açıda konumlanıdrılıyor. Kendi aralarında küçük kot farklılıklarıyla araziye yerleşen bloklar, kişiselleştirilmiş bahçe ve teras alanlarıyla konut sahiplerine özgün yaşam alanı sunuyor. 

Ormanyaka projesinde, dinlenmek, sosyalleşmek ve açık havada sevdikleriyle birlikte vakit geçirmek isteyenler için mükemmel sosyal donatı alanları sunuyor. 

Projede, Uluslararası ağaç ev "Tree House Park" tasarım yarışmasında ödül alan çocuk parku bulunuyor. Bu park, projenin içinde yer alan çocukların güvenli ve keyifli bir şekilde doğada eğlenebileceği bir alan sunuyor. 

Web: http://www.egeyapi.com/

Tel: 444 5 343 

4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışta! Yeni proje...

Yalı Saroz'da satışlar başladı! Yeni proje! 

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!


Geri Dön