21 / 05 / 2024

Ege Yapı'dan İzmir’e 3 yeni proje geliyor!

Ege Yapı'dan İzmir’e 3 yeni proje geliyor!

Ege yapı iki yılda 7 milyar değerinde 7 projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.



Ön talep toplanmaya başlandı

80 dönümlük alanda büyüklükleri 250 ile 450 metrekare arasında farklılık gösteren 74 villa projesini hayata geçireceklerini söyleyen Kabadayı, “Urla Kekliktepe villaları, özlenen Müstakil Ev yaşantısına yeni bir örnek oluşturacak. Geniş yeşil alanları ve zengin sosyal donatıları gibi detayların yanında konumu ile dikkat çekecek. Bulunduğu bölge, yüzlerce yıllık ağaçlardan oluşan doğası, üzüm bağları, lavanta tarlaları, doğa ve tarihin kucaklaştığı plajları, festivallere ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapması ve gastronomi destinasyonu olması ile öne çıkıyor” diye açıkladı.

Proje için ön talep toplamaya başladıklarını, en çok talebin İstanbul’dan geldiğini ifade eden Kabadayı, projenin gelecek yılın son çeyreğinde tamamlanacağını ekledi.

İzmir Dikili'de yer alan projenin; otel, ticari ünite ve villalardan oluşacağını kaydeden Kabadayı, Alsancak’taki projenin ise tren garının yanında konut ve ticari alanlardan oluşan bir proje olacağını ifade etti. Kabadayı söz konusu bu 3 proje dışında İzmir genelinde yeni yatırımlara da sıcak baktıklarını aktardı.

Ege Yapı dan İzmir’e 3 yeni proje geliyor!

Yüzde 35'in satışı gerçekleşti

İstanbul’da, Ispartakule projesinin satışına başladıklarını ‘ModernYaka’ projesi hakkında da bilgi veren Kabadayı, “1 milyar 800 milyon lira yatırım değerine sahip projemiz 462 konut ve 53 ticari üniteden oluşacak. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Ispartakule’de hayata geçecek olan projenin yüzde 35’lik bölümü kısa bir süre içerisinde alıcı buldu. Konutları 30 ay içerisinde teslim edilmesi hedefleniyoruz” şeklinde konuştu. Kabadayı İstanbul’daki diğer yatırımların Beyoğlu, Çekmeköy ve Kasımpaşa’da olacağını dile getirdi. Kabadayı, “Beyoğlu’nda hayata geçirmeyi planladığımız projemiz otel, balkonlu veya bahçeli 125 konut ve 6 ticari üniteden oluşacak. Çekmeköy’deki ikinci yatırımımız olacak projemiz çam ormanlarının arasında 3 katlı bloklardan oluşacak, 121 konut ve 17 ticari üniteyi kapsayacak. Kasımpaşa’da ise tarihi un fabrikasının restorasyonu ile otel, iş yeri ve dükkanlar inşa edilecek” şeklinde konuştu. 

Kabadayı, 7 projenin dışında kentsel dönüşüm projeleri de planladıklarını, Ataşehir ve Kağıthane'deki bölgelerde çalıştıklarını söyledi.


Geri Dön