06 / 05 / 2024

Ek ödemeler için Cumhurbaşkanı kararı yayınlandı! Ek ödemeler ne zaman yatırılacak?

Ek ödemeler için Cumhurbaşkanı kararı yayınlandı! Ek ödemeler ne zaman yatırılacak?

Cumhurbaşkanı kararıyla kamuda ve belediyede çalışan işçilere yapılacak olan ek ödemenin detayları açıklandı...



Yasaya göre kamuda ve belediyede çalışan işçilere,  mezkür maddeler gereğince yapılan tediyelerden ayrı olarak, Cumhurbaşkanı kararıyla her yıl için bir aylık istihkakları tutarını geçmemek üzere aynı nispette bir ilave tediye daha yapılabiliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5741 sayılı Kararı uyarınca söz konusu kapsamdaki işçilere 4 Temmuz ve 16 Aralık’ta ödemeleri yapılacak.

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Memur ve emeklilerin zamlı Temmuz maaşları şimdi açıklandı! Memur ve emekli maaşları katlandı! Kim ne kadar maaş alacak?

Emekli maaşı alanlara son dakika müjdesi! Hemen emekli maaşlarına ek 200 lira ödeme yapılacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön