07 / 05 / 2024

Ekmeğe üç ayda ikinci zam geldi! Ekmek ne kadar oldu?

Ekmeğe üç ayda ikinci zam geldi! Ekmek ne kadar oldu?

Son bir haftada İstanbul, Elazığ, Iğdır, Kocaeli ve Kayseri’den ekmeğe zam haberleri geldi. Peki ekmek fiyatları artmaya devam edecek mi? En son hangi şehirde ekmeğe ne kadar zam geldi?



24 Haziran’dan itibaren ekmeğin 4 TL olduğunu duyuran Keskin, TSO ile birlikte bu kararı uygulayacaklarını kaydetti. ¨Bütün iller ekmeğe zam yaptı¨ diyen keskin fırıncı esnafının girdilerin altından kalkamadığını, 1 torba unun 400-500 lira olduğunu söyleyerek ¨Yarın ne olacağını kimse bilmiyor. Temel girdiler sürekli artıyor” şeklinde konuştu.

Malatya ESOB tarafından alınan karar ile 24 Haziran Cuma (bugün) gününden itibaren 200 gram pide ve somun ekmek 4 TL’den satılacak. TSO üyesi fırın işverenlerinin de aynı tarifeyi uygulayacakları bildirildi.

Ekmeğe üç ayda ikinci zam geldi! Ekmek ne kadar oldu?

ÜÇ AYDA İKİNCİ ZAM

Malatya’da ekmeğe son zam 3 ay önce gelmişti. En son zam mart ayında yapılmıştı.

Maliyetlerde yaşanan artışlardan dolayı mart ayında 200 gramı 2,5 TL’ye satılan ekmeğin fiyatı, Fırıncılar Odası tarafından 21 Mart 2022 tarihinde 3 TL’ye çıkarılmıştı.

İstanbul’da ekmek zammı durdurulamıyor! Ekmeğin fiyatı 10 TL’ye mi çıkacak?

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!

Bir ilde daha ekmeğe zam yapıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön