06 / 05 / 2024

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!

Devletin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı eliyle, zor durumdaki vatandaşlara yaptığı yardımlardan kış aylarında en önemlileri  arasında elektrik ve doğalgaz desteği bulunuyor. İhtiyacı olan, durumunu belgeleyen herkese tam 2.500 TL doğrudan hesaba yatırılıyor. Üstelik doğal gaz yardımını artık k



Doğalgaz fatura desteği almak isteyenler de yine başvuruları halinde bu imkandan faydalanıyor. Bunun için en yakınlarında bulunan Sosyal Destek ve Dayanışma Vakfına giderek durumlarını belirtmeleri yeterli  oluyor.

BAKANLIK AÇIKLADI… 900 TL İLE 2 BİN 500 TL ARASI DESTEK VAR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, ihtiyaç sahibi haneler için Doğal Gaz Tüketim Desteğine başvurular  e-Devlet üzerinden kolayca yapılabiliyor.

Bakanlığın yaptığı destek tutarı yıllık 900 TL – 2.500 TL arasında  farklılık gösteriyor.

 Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!

ARTIK KİRACILAR DA ALIYOR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, bu konuda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde geçen dönem yer almayan kiracılarımızı da  bu destek paketi kapsamına aldık. Başvuru şartları uygun olan kişiler ev sahibi veya kiracı olarak, mesken niteliğinde hanelerde yaşayan vatandaşlarımız destekten faydalanabilecek. e-Devlet’ten yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra vatandaşlarımız, PTT’ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabiliyor. Bunun yanında ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşlarımıza vereceğimiz  destek miktarını da doğrudan kartlarına yatırıyoruz” dedi.

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Annelere tam 16 bin TL destek! Başvuran herkes alıyor!

İntibak yasası için kollar sıvandı! Maaşı düşük emekliye 1.300 TL ek zam gelebilir!

Evinde ihtiyacı olan herkese ödenecek! Onaylandığı gibi hesabınıza yatacak! En az 75 bin TL!

Bu haber iş arayanlara bayramı yaşatacak! 86 belediyede birden ilan açtı! Biri size uygun olabilir!

Bu desteği almanız için ev hanımı olmanız yeterli! Devlet tam 1.100 TL  veriyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön