05 / 05 / 2024

Elektrik faturası 140 TL'den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

Elektrik faturası 140 TL'den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

Elektrik faturalarına 2022'de gelen zamlardan sonra maddi durumu yetersiz olan aileler için elektrik faturalarını bir nebzede olsun düşürecek yeni bir yol arayışında. Eğer elektrik faturanızı 140 TL ve üzerinde geliyorsa bunları yapabilirsiniz...



SERBEST TÜKETİCİ NEDİR?

Elektrik tedarikçisi değiştirme hakkı bulunan tüketicilere Serbest Tüketici ismi veriliyor. Bu tüketim senelik toplam 1507 Türk Lirası (aylık 125 TL) elektrik faturasına denk ve bu tutarda fatura ödeyen herkes serbest tüketici şeklinde elektrik tedarikçisi değiştirme imkanına sahip.

Elektrik faturası 140 TL den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

SERBEST TÜKETİCİ NASIL OLUNUR?

Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği ile Elektrik Piyasası Dengeleme ve Uzlaştırma Yönetmeliği’nin 30/A maddesinde açıklanan esaslara göre, bir senede 1400 kWh üzeri elektrik tüketen ya da elektrik faturası aylık 140 Türk Lirası ve üzeri gelen her elektrik abonesi, serbest tüketici limitini aşarak serbest tüketici olur.

Elektrik faturaları kiraları aştı! Bir ev aylık ne kadar elektrik tüketiyor?

Doğal gaz faturasında adı olanlar dikkat! 1.150 lira destek ödemesi için...

Elektrikte yeni kademe! Elektrik faturaları kaç lira gelecek?

Kredilerde son dakika! Araç, konut ve ihtiyaç kredisi faizleri düşecek mi?

1.450 lira destek ödemeleri başladı! Hesaplarınızı kontrol edin!

İstanbulkart'a rekor zam geldi! Yüzde 92 yükseltildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön