13 / 05 / 2024

Elektrikte yeni tarife devrede! Peki faturalar nasıl gelecek?

Elektrikte yeni tarife devrede! Peki faturalar nasıl gelecek?

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği elektrik faturası düzenlemesi hayata geçti. Peki yapılan indirimlerin faturaya yansıması nasıl olacak? İşte merak edilenler...



İş yeri sahipleri için de ibeklenen haber geldi.  Aylık kullanım oranı 900 kWh'in altında olan ticari işletmelerde yüzde 25 indirim uygulanacak kademeli sistemin hayata geçirildiği belirtildi. Yani işletmeniz 900 kwh'den az kullanıyorsa önümüzdeki ay fatura tutarınız yüzde 25 daha az olacak.

Elektrikte yeni tarife devrede! Peki faturalar nasıl gelecek?

Teknolojiokucom'da yer alan habere göre; şimdi de milyonlar şu sorunun cevabını merak ediyor: Bu düzenleme 1 Mart tarihinden itibaren geçerli olacağından ay ortasına doğru gelecek faturaları ne kadar etkileyecek? Bu düzenlemenin etkisini önümüzdeki ay  tam yansımasını göreceğiz.

Elektrik faturalarında müjde! İndirim geldi! Mart'ta kim ne kadar elektrik faturası ödeyecek?

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Rusya-Ukrayna savaşı domates, salatalık ve biber fiyatlarını yüzde 30 düşürdü!

Milyonları ilgilendiriyor! e-Devlette 12 bin liranız birikmiş olabilir! Kontrol edin!

Elektrik faturalarında yeni tarife! 32 milyon aboneyi kapsıyor!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön