29 / 06 / 2024

Milyonları ilgilendiriyor! e-Devlette 12 bin liranız birikmiş olabilir! Kontrol edin!

Milyonları ilgilendiriyor! e-Devlette 12 bin liranız birikmiş olabilir! Kontrol edin!

Devletin vatandaşlara verdiği yardımlardan; kreş, doğum, yol ve benzeri alanda yapılan yardımlar hak sahibi vatandaşlar tarafından alınmayı bekliyor. Sosyal Emniyet Kurumu tarafından yapılan ödemelerin pek çoğu hak sahipleri tarafından unutulmuş ya da alınmadığı için aracı kurumlarda bekliyor...



UNUTULAN PARA YARDIMLARI NASIL GERİ ALINIR?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından her yıl binlerce kişiye verilen yardımlardan pek çoğu hesaplarda kalıyor.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, bu yardımlardan  ilaç yardımı, yol yardımı, emzirme yardımı, cenaze yardımı gibi ödemeler ve diş ödemeleri gibi yardımları halkın çoğunluğu bilmiyor. SGK'de unutulan bu yardımlar aslında e-Devlet üzerinden oldukça basit bir biçimde öğrenilerek alınabilir.

Milyonları ilgilendiriyor! e-Devlette 12 bin liranız birikmiş olabilir! Kontrol edin!

YAPILAN PARA YARDIMLARI VE HESAPTA UNUTULAN PARA MİKTARI NEDİR?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı üzerinden yapılan ihtiyaç sahiplerine destekler İŞKUR ve SGK üzerinden ulaştırılmaya çalışılıyor.  

Ancak yapılan yardımlardan ve hatta onları öylece beklediklerinden haberdar değil. Peki devlet hangi yardımları yapıyor? İşte birçok kişinin bilmediği o destekler...

Çeyiz Destek Ödemesi
Bakıcı Ödemesi
İş Görmezlik Ödemesi
Doğum İzni Ödemesi
Kreş Yardımı Ödemesi
Süt Ödemesi
Eğitim Desteği
Emekli Olamayanlara Toplu Prim Ödemesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön