07 / 07 / 2024

Elinde altını olanlar dikkat! İslam Memiş altın için doğru zamanı verdi! Getirisine siz de inanamayacaksınız!

Elinde altını olanlar dikkat! İslam Memiş altın için doğru zamanı verdi! Getirisine siz de inanamayacaksınız!

İslam Memiş, yaptığı değerlendirmelerle yatırımcılara yol gösteriyor. Memiş, altın ve gümüş yatırımcılarını uyardı. İşte detaylar!



İSLAM MEMİŞTEN YAZ AYINDA ALTIN…

Altın, dolar ve euro fiyatlarında meydana gelen hareketlilik ile birlikte uzmanlar tarafından açıklamalar geliyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılar için dikkat çeken birtakım uyarılarda bulundu. İslam Memiş "Bu Hafta Neleri Takip Etmeliyim" başlığı adı altında yeni videosunda bazı detaylara değindi.

İslam Memiş'in yaz ayından büyük beklentisinin olduğunu ifade ederek, öneride bulunduğu yatırım aracı büyük ilgi gördü. Altın ve gümüş yatırımcılarına uyarılarda bulunan ünlü ekonomist açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığına vurgu yaptı. Altın ve para piyasaları İslam Memiş'in bu değerlendirmeleri büyük ilgi gördü. İslam Memiş'e göre gram altın fiyatları ekranlarda 1.128 TL seviyelerinden işlem görürken serbest piyasada 1.147 TL ile 1.152 TL aralığında yer aldığını dile getrdi.

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN YORUMU GELDİ

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın fiyatlarında bu hafta için de 1.130 TL ile 1.170 TL aralığını takip edeceğinin belirtti. Bugün itibariyle altın fiyatlarında kar satışlarında gerileme meydana gelebileceğini yineledi.

Gram altın fiyatlarında orta ve uzun vadede rekor beklentileri içerisinde bulunan ünlü ekonomist İslam Memiş, yaz aylarında artışların başlayacağını öngördü. Yaz aylarına kadar yaşanacak olan düşüşlerin ise alım fırsatı olduğuna dikkat çekti.

ALTIN BOZDURMAK İSTEYENLER ACELEYE GEREK YOK!

Ellerinde bulunan altınları bozdurmak isteyenlerin acele etmemesi konusunda uyardı. ONS altın fiyatlarının 1.870 dolar ilerleyen günlerde ise 1.880 dolar seviyelerine doğru toparlanmasının mümkün olduğunu vurguladı. ONS altın geniş bant aralığında dalgalandığını açıklayan İslam Memiş, 1.880 dolar seviyesinden satış yapılmasına gelme olasılığının yüksek olduğunu vurguladı. Gümüş fiyatlarının ise 12,91 TL seviyelerinden satıldığını serbest piyasalarda ise 13 TL'ye kadar yükseldiğini belirtti. Bankalarda ise 14 TL ile 15 TL arasında değişiklik gösterdiğini de hatırlattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön