15 / 05 / 2024

Elinde bir doları bile bu haber baksın! İşte Doların 40 TL olacağı tarih

Elinde bir doları bile bu haber baksın! İşte Doların 40 TL olacağı tarih

Önümüzdeki 14 Mayıs tarihi ile beraber yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi evvelinde Selçuk Geçer'den dolar tahmini geldi. yapılan yorumu duyan vatandaşlar nasıl yatırım yapacağını merak ediyor.



DOLAR YATIRIMCILARINA "SATMAYIN" UYARISI!

Dolar yatırımcıları ise ilerleyen zamanlarda nasıl bir yol çizeceğini merak ediyor. Uzman isimlerin yorumlarını mercek altına alan yatırımcılar isabetli ön görüleriyle bilinen Selçuk Geçer'in yeni dolar yorumu ile harekete geçti. devamlı sorulan "Dolar kuru düşecek mi?", "1 dolar ne kadar olacak?" ve "Seçim sonrası dolar artar mı?" gibi sorulara yanıt Selçuk Geçer'den geldi.

Elinde dolar bulunanların satmamasını dile getiren ünlü ekonomist yatırımcıları panik yapmaması konusunda ikaz etti. Dolar kurunun uzun vadede büyük gelir sağlayabileceğini söyledi.

Elinde bir doları bile bu haber baksın! İşte Doların 40 TL olacağı tarih

SEÇİM SONRASI DOLAR TAHMİNİ

Dolar yatırımcılarının ilgiyle ve yakından mercek altında tuttuğu Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer hedef olarak seçim geçesini gösterdi. Dolar kurunda uzun zamandır yaşanan durgunluk  ile beraber dolar piyasasında hareketliliğin başladığını söyledi. Ünlü ekonomist aracılığı ile işaret edilen seçim ile beraber doların hızlı bir yükseliş trendine gireceğinin altını çizdi.

Doların uzun vadede kazandıracağını söyleyen uzman isim Selçuk Geçer dolar kurunun seçim akabinde 36 TL ile 40 TL seviyelerinden işlem göreceğinin tahmininde bulundu. Açıklamalarının ise yatırım tavsiyesi olmadığı bilgisini de not olarak ekledi.

 


Geri Dön