30 / 04 / 2024

Elinde gümüş olanlar sakın şimdi satmayın! İslam Memiş uyardı! Gümüş fiyatları...

Elinde gümüş olanlar sakın şimdi satmayın! İslam Memiş uyardı! Gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarında düşüş tüm hızıyla devam ediyor. Gümüş fiyatları da aynı seyirde devam ederken gümüş yatırımcılarına islam Memiş kritik uyarıda bulundu. Elinizdekileri satmayın diyen Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını söyledi.



Cuma gününden bu güne kadar aralıksız düşüşe geçen altın ve gümüş fiyatları yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Yatırımcılar eller,ndeki altın ve gümüşleri bozdurmak için doğru zamnaı beklerken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama geldi. Sakın bozdurmayın diyerek uyaran Memiş, gümüş ve altın fiytalarının ne kadar olacağını söyledi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön