07 / 05 / 2024

Elon Musk'tan sosyal medyayı sallayan Dogecoin anketi!

Elon Musk'tan sosyal medyayı sallayan Dogecoin anketi!

Milyarder girişimci Elon Musk, kripto piyasasını hareketlendirmeye devam ediyor. Açıklamalarıyla dikkat çeken Musk, bu sefer de Dogecoin ile ilgili bir anket yaptı.



Sosyal medya paylaşımlarıyla kripto para piyasalarında hareketlilik yaratan Tesla ve SpaceX CEO'su milyarder girişimci Elon Musk, dilinden düşürmediği Dogecoin ile ilgili bu kez de Twitter hesabı üzerinden bir anket yaptı.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Elon Musk, Twitter'dan yaptığı ankette 53 milyondan fazla takipçisine "Tesla'nın Dogecoin kabul etmesini ister misiniz?" sorusunu yöneltti. 

Elon Musk tan sosyal medyayı sallayan Dogecoin anketi!

Musk bu anketi, uzay seyahati şirketi SpaceX’in Dogecoin kabul edeceği açıklamalarından sonra başlattı.

Milyarder girişimci, uzun zamandır paylaştığı tweetlerle Dogecoin'in piyasadaki değerini etkiliyor.

Musk'ın geçen hafta sonu sunduğu Saturday Night Live isimli komedi programında kripto paraya ilişkin bazı açıklamalar yapmasından sonra Dogecoin hisseleri düşüşe geçmiş, programın bitmesiyle sonra ise tekrar yükselmişyi.

Programda, 'Dogecoin nedir' sorusunu önce 'Para biriminin geleceği. Dünyayı ele geçirecek durdurulamaz bir finansal araç' diyerek cevaplayan  Musk, 'Yani üçkağıt mı?' sorusuna ise 'Evet üçkağıt' cevabını gülerek vermişti.

Teksaslı ev sahipleri Elon Musk'tan şikayetçi!

Uzaydaki ilk kripto Dogecoin olacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön