04 / 05 / 2024

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar verilecek? Bayram ikramiyesi zammı 3311 TL mi olacak?

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar verilecek? Bayram ikramiyesi zammı 3311 TL mi olacak?

Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda iki kez verilen bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı. Daha önce 1000 TL olarak verilen bayram ikramiyeleri, geçtiğimiz yıl 1100 TL’ye çıkarılmıştı. Emekliye bayram ikramiyeleri zammı için 3 formül üzerinde konuşuluyor. İşte ayrıntılar



İlk kez 2018’de verilen bayram ikramiyeleri ile emekliler yılda iki kez bir ek gelir elde ediyor. Asgari ücrete yapılan yüzde 50,51’lik zammın ardından memur ve emeklilere ilave iyileştirmede artış beklentisi ortaya çıktı. Bundan dolayı emekliye bayram ikramiyelerine zam bekleniyor…

RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Bu yıl 2 Mayıs itibarıyla başlayacak olan Ramazan bayramında emeklilere ikramiye verilecek. İkramiyelerin, 15 Nisan ile 29 Nisan Cuma tarihleri arasında bir gün ödenmesi bekleniyor.

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar verilecek? Bayram ikramiyesi zammı 3311 TL mi olacak?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR VERİLECEK?

Emekliye; Ramazan ve Kurban bayramlarında en son 1100 TL ikramiye verilmişti. Asgari ücrete yapılan zammın ardından emeklilerin aldığı bayram ikramiyelerine de zam beklentisi oluştu. 2022 yılı için geçerli olarak ikramiye tutarları ile ilgili henüz resmî bir açıklama gelmezken, ikramiyelerle ilgili bir artış için masada 3 formülün bulunduğu kaydediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön