20 / 05 / 2024

Emekli promosyonları 10 bin TL’ye dayandı! Bankalar promosyon ateşini harladılar! İşte detaylar!

Emekli promosyonları 10 bin TL’ye dayandı! Bankalar promosyon ateşini harladılar! İşte detaylar!

Emekli promosyonları son dönemde emeklilerin gündeminde yer alıyor. Bankalar birbiri ardına verdikleri promosyon ateşini körüklemeye başladılar. İşte detaylar!



EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduran kişiler veya yeni emekli olanlar, diledikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını o bankadan alabilirler. Maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bildirimde bulunmaları gerekiyor. Bu bildirim bankaların şubelerinden ya da e-Devlet aracılığı ile olabilir.

Maaş aldıkları banka ile 3 yıllık taahhüt süresi dolan ve yahut dolmayan emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon ödemelerini alabilir. Bu arada daha iyi bir avantaj çıkarsa 3 yılın bitmesi gerekmiyor. Bu işlem için geçiş yapacağı ve maaş aldığı bankaya bildirimde bulunması yeterli olacaktır. Promosyon ödemelerinden 31 Ağustos 2022 tarihine kadar maaşını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden kişiler faydalanabilecek.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU

Yapı Kredi üç yıllığına maaşını taşıyan emeklilere 7 bin 500 TL promosyona ek olarak 2 bin 500 TL ödenecektir. Emekli başına 250 TL ilave promosyon verileceğini bildiren Yapı Kredi, 10 emekli tanıdığının banka şubelerinde hesap açtıran bir emekliye 2 bin 500 TL ödeyecek. Böylece Yapı Kredi promosyonda zirveyi 10 bin TL’ye çıkarmış oldu.

ING EMEKLİ PROMOSYONU

3 yıllık aylık taşımama taahhüdü ve başka bir hizmet zorunluluğu olmaksızın ile aylık tutarı 1500 TL’ye kadar olanlar 4.650 TL, bin 500 TL 2 bin 500 TL arasındakiler 5 bin 800 TL, 2 bin 500 TL’nin üzeri aylık alanlar 7 bin TL nakit promosyon alıyor. Ayrıca, bankaya yönlendirilen her emekli için, kişi başına 250 lira olmak üzere, 5 kişiye kadar toplam bin 250 lira fazladan ödeme yapılıyor.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU

Garanti BBVA ile 3 yıllık taahhüt yapıldığı zaman bin 500 TL’ye aylık alanlar 4 bin 850 TL, bin 500-2 bin 500 TL arasına 6 bin TL, 2 bin TL ve üstüne 7 bin 250 TL nakit promosyon ödeniyor.

Tarım Kredi marketlerinde yağ fiyatları cep yakmıyor! İşte 1 litre, 2 litre ve 5 litre Ayçiçek yağ fiyatları!

12 kilo tüp ne kadar oldu? İpragaz tüp fiyatları ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 tüp fiyatları!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön