29 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarına da zam geldi! 5 bin 6 bin 7 bin TL değil! Uyumadan kesin bakın. İş Bankası...

Emekli promosyonlarına da zam geldi! 5 bin 6 bin 7 bin TL değil! Uyumadan kesin bakın. İş Bankası...

Emekli promosyonlarıyla ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Bazı bankalar emekli promosyonlarında zam yaptı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...



Emekli vatandaşların gözü kulağı, emekli promosyonlarından gelecek habere çevrildi. Son gelen haber ise emeklileri adeta havalara uçuracak cinsten. Çünkü emekli promosyonlarına bazı bankalar tarafından zam yapıldı. 

Genel olarak atak özel bankalardan geldi. Bankalar dikkat çekmek adına promosyon ödemelerinde sürekli olarak artış yapıyor. Son hareket ise İş Bankası’ndan geldi. Banka yaptığı açıklamasında emekli promosyon rakamını güncelleyerek, miktarın yükseltildiğini duyurdu.

İş Bankası yayımladığı duyurusunda yeni promosyon ödemelerinin 1 Eylül’de başlayacağını açıkladı. Promosyon rakamını yükselten bankanın açıklaması ve detaylar haberimizde..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön